BDSM OPENHARTIG DEEL 20

12-05-2015 22:38

We stonden op het punt om weg te gaan.  Mijn subje zag er perfect uit. Zwarte lingerie,  prachtige pumps. Collar en zware make-up. Haar lange haar was prima in model. 


Ik droeg een zwart leren catsuit. Blote armen, mooie hoge laarzen met enorme hak. Ook mijn haar zat prima in model, al zeg ik het zelf.


Mijn subje droeg een strak zwart jurkje en ik gaf haar een trenchcoat.  Ik trok mijn lederen jasje aan en we gingen weg.


Na 45 minuten kwamen we aan bij de club. Eenmaal binnen bevestigde ik een ketting aan de collar. Het jurkje dat ze droeg ging in een kluisje.


Mijn subje was nerveus. Ze was hier nog nooit geweest en keek haar ogen uit. Mensen die zich verkleedde en die uiteindelijk in lingerie/latex of bikini's verder de ruimte in liepen. 


Ik pakte de verlengketting en begeleidde haar naar binnen.  Een soort disco-achtige setting met een dansvloer en strippaal in het midden.


De dj droeg zelfs een soort hesje met niks eronder en een boxer die net iets te strak zat.


Aan het einde van de zaal bevond zich een trap naar boven waar er dingen gebeuren die voor sommige het daglicht niet kan verdragen.


Ik leidde haar rond. Mijn subje liep braaf achter me met gebogen hoofd. Boven keek ze haar ogen uit.  In elke ruimte was er wel activiteit, in elke mogelijke vorm.


Na rondgekeken te hebben gingen we weer naar beneden.  Ze ging op haar plaats zitten. Haal drinken bij de bar. Eerst voor mij en dan voor jou. Maar dat lijkt me logisch. 


Ze liep weg en ik stak een sigaret op. Destijd was roken op openbare plekken heel normaal. Terwijl ik om me heen keek zag ik een dame staan die een gele bikini aanhad.


De bikini bestond uit een soort smalle banden. Het bedekt haar tepels en de banden liepen kruislings richting haar kruis.


Terwijl ik rookte keek ik en bedacht me dat het prachtig stond, maar ik vroeg me af hoe dit minuscule niemendalletje bleef zitten. 


De dame bleef me aankijken vanuit de overkant en dronk sensueel uit een rietje. Ze was zonnebank gebruind, had stevige tieten. Ze stonden zo goed vooruit dat het implantaten moesten zijn. Ook droeg ze gele pumps.


Verder had ze hele lange blonde haren. Ze bleef me aankijken, die brutale donder. Ik besloot  aan haar geen aandacht meer te besteden.  


Mijn subje kwam terug en gaf mijn drinken zoals ik dat van haar verwachtte.  Ze liep weg om voor zichzelf drinken te halen.


De blonde dame stond nog steeds te kijken. Ik wilde geen aandacht aan haar besteden maar toch keek ik naar haar.  Soms heb je dat, je wil niet kijken maar doet het toch.


Mijn subje kwam terug en ging zitten op haar plaats. 
Inmiddels werd het drukker.  Zie je al iemand die gaat verleiden? Spreek!! Snel wees ze een man aan die voorbij kwam lopen.


De man zag er onfris uit.  Bovenop zijn hoofd was hij kaal, op de zijkanten had hij wel haar. Dit haar zag er vet uit. De man droeg een leer gilet en een zwarte onderbroek. Ik schudde mijn hoofd en zei, nee!


Wel iemand die fris is. Ik zal wel iemand kiezen. Al snel zag ik een verzorgde man. Hij! hij stond daar, zag er fris uit. Ga hem uitdagen en verleid hem tot seks. Ze liep naar hem toe en ze raakte aan de praat. 


Ik stak maar weer een sigaret op en terwijl ik dat deed kwam de dame met de smalle gele bikini naast me staan. Hoi,  zei ze.


Hallo, antwoordde ik en ging zitten.  Doe je aan sm? Misschien is het netter als je je voorstelt, stelde ik. 


Ik ben Kim en ze stak haar hand uit.
Danique,  zei ik onverschillig en keek om me heen. Kom je hier vaker, vroeg ze. Ja, antwoordde ik.


Ik ben hier voor het eerst. Ik ga vaker naar clubs maar hier ben ik voor het eerst. Mooie locatie he? Eerlijk gezegd stoorde ze me met al haar vragen.  Ik wou mijn subje in de gaten houden maar ik was afgeleid.


Waar woon je, vroeg ze. Rotterdam, jij? Ik woon in Den Haag. Hou je van sm? 


Ja!!! ik was de vragen zat. Ik hou van sm en ben zeer dominant.  Zij is mijn slavinnetje en ik wees naar mijn subje.


Geil, antwoodde ze, het lijkt me ook wel leuk.  Het is altijd een fantasie geweest. Je ziet er spannend uit en zou het best willen proberen met je.


Dat gaat zomaar niet! Gelukkig kwam mijn subje met die man aanlopen en stelde hem voor. Ze zei dat ze naar boven ging. Ik volgde haar direct omdat ik zeker wil weten dat het veilig en goed gebeurd. 


De dame liet ik daar zitten en liep zonder wat te zeggen naar boven. Eenmaal boven keek ik door de gaten tot ik haar gevonden had. Ze waren in een klein kamertje,  hij neukte haar. Het was een prachtig gezicht. 


Terwijl ze bezig waren kwam de blonde dame naast me staan. Ze stond tegen de muur aan geleund en had nog steeds drinken met een rietje.


Ik wil je beter leren kennen.  Oh, zei ik terwijl ik naar mijn subje keek. Lijkt me leuk al die zweepjes en dat vastbinden.  


Ik kwam omhoog en keek haar aan. Dus dat lijkt je wel wat, sm, zweepjes en vastbinden.  


Ik kwam dichtbij.  Wat heb je in huis.  Hoe bedoel je? vroeg ze. Ik lachte,  streelde haar wang en mijn handen gingen naar de banden die haar tepels bedekte. Laat zien!


Ze keek me aan en schoof de banden opzij. Je kan een opdracht uitvoeren. Mooi!


Ik gaf de naam van de chatbox, zodat ze me kon vinden.  Ga je verdiepen in sm. We spreken elkaar op de chat.  Nu ga ik me bezig houden met Sarah.


Ze liep weg en begreep de boodschap en liep weg. Mijn subje was inmiddels ook klaar. Zoals afgesproken neukte ze later op de avond met een andere man.

We bleven nog even en gingen naar huis

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.