BDSM OPENHARTIG DEEL 2

10-05-2015 23:04

Toen ik thuis aankwam had ik een bericht in de chatbox van Sarah, het was zo goed bevallen dat ze aankomend weekend, in ieder geval 1 nacht wil blijven slapen bij mij. Dit toegestaan. De planning was dat Sarah van vrijdag tot zaterdag zou komen slapen. 
De dagen naar de logeerpartij toe hielden we contact via de webcam. Dagelijks hadden van zeker 4 a 5 uur intensief contact. Mijn subje vroeg me wat ze kon verwachten vrijdag. Ik antwoordde door te zeggen dat ik dat ter plekke zal bepalen. Maar dat ik geen aarzeling wil zien. Mijn subje gaf dat dit duidelijk was. 
 Donderdag gaf ik haar instructies over hoe ze gekleed moest komen. Een strak topje waarvan de borsten opengeknipt waren. Een korte rok, broekje met open kruis en een bh eronder die haar borsten niet bedekte. Pumps en mooie opvallende make up. Ook deze opdrachten zou ze uitvoeren. 
 Vrijdag op het afgesproken tijdstip zag ik een Ford Ka de oprit oprijden. Dit was in de jaren 90 een nieuwe bijzondere auto. Mijn subje stapte uit en belde aan. Ik deed open en keek haar streng aan. Kom binnen, zei ik. In de hal bleven we staan. Ik schoof haar jas open.  Haar borsten kwamen uit het strakke topje. Ik speelde met haar tepels en zag dat ze ervan genoot.  Ik zei dat ze er uitzag zoals ik opgedragen had. Trek je jas maar uit. Dit deed ze. Ik liep naar de woonkamer. Mijn laarzen met hoge hakken waren goed te horen op de harde vloer. Mijn subje bleef staan. 
Ik stak een sigaret op. Blies de rook langzaam uit en ging zitten. Kom maar hier zei ik. Mijn sub je zakte door haar knieën en kroop naar me toe. Ging op haar plaats zitten. Direct naast mijn voeten.  Wil je wat drinken? Deze keer krijg je een glas omdat je voor het eerst bij me bent. Ik stond op om drinken te halen. 
Ik droeg uiteraard zwart. Een zwarte leren broek hoge laarzen met een hoge hak. De laarzen hadden veel veters.  Verder droeg ik een leder lijfje dat kenmerken van een korset had. Blote armen en schouders. Ik schonk water voor haar in. Liep terug en ging weer op mijn fauteuil zitten. Drink maar op! Zei ik kortaf. Ik heb haar niet gevraagd wat ze wil drinken, want ook dat bepaal ik.  
Terwijl ze dronk trok ik wat aan haar tepels. Vandaag gaan we plezier maken. Dat betekent dat ik plezier ga hebben en jij alles gaat doen om me niet teleur te stellen. We gaan grenzen opzoeken vandaag. Ik aaide over haar hoofd en nam een haal van mijn  sigaret. Zet je glas maar op tafel en in de houding daarna! Snel deed ze wat ik vroeg. Het shirt deed ik uit. Bh zonder voorkantjes bleven over.
 Haar middelgrote tieten stonden vooruit. Nu je sieraden om. Ik bedoelde de tepelklemmen. Voor ik de tepelklemmen aanbracht trok ik aan haar tepels en speelde ermee. Ook likte ik eraan. Mijn subje genoot zichtbaar. Daarna klemde ik de klemmen op haar tepels. Aan de ketting van de klemmen, bevestigde ik een verlengketting. Langzaam ging ik naar achteren zitten en keek haar een tijdje aan en genoot van het uitzicht. Ik nam een slok van mijn water. Mijn water zat in een luxe wijnglas. Uiteraard is gebruik van alcohol geen optie. 
Na minuten te hebben gekeken trok ik aan de verlengketting die aan de tepelklemmen bevestigd waren. Hierdoor kwam ze dichter bij me. Ik gat het bevel om de rits van mijn leren broek open te maken. Mijn benen deed ik open. Aan beiden kanten van de stoel plaatste ik een been. Doe  je armen naar beneden en kijk maar hoe mooi mijn kut is. Vol opwinding keek mijn subje naar mijn gepiercet kutje. Met mijn gelakte nagels, speelde ik ermee en trok mijn kutje goed open zodat ze het goed kon zien. Mijn vingers deed ik diep in mijn kut en liet haar vervolgens aan mijn vinger likken. Lekker he? lik mijn vinger maar schoon. Dit deed ze gretig. Dit ging even zo door.  
Ik zal je leren hoe je moet beffen, gezien je dit nog nooit gedaan hebt. Het is namelijk belangrijk dat je zowel mannen als vrouwen kunt plezieren. Maar vooral mij! Instructies voor het beffen zijn als volgt. Je trekt mijn schaamlippen uitelkaar zodat mijn klit uitsteekt.  Dan begin je te likken. Ik zal je helpen, als het goed gaat merk je niks. Als het te snel of langzaam gaat trek ik aan deze ketting. De ketting bevestigd aan de klemmen geven het tempo aan. 1 x trekken is langzamer en 2 x trekken is sneller. Begrepen?  Ik kreeg het juiste antwoord. Begin maar! 
Ze begon met likken. Ik zei stop en maak je tong nat. Ik duwde haar hoofd naar beneden en ze begreep wat ik bedoelde. Ze duwde haar tong in mijn gaatje en ging verder met de befles. Al snel trok ik 2 keer aan de ketting. Haar tong ging sneller over mijn klit. Goed zo! Was het enige wat ik zei. Het was lekker maar dit liet ik niet merken. Nog 2 flinke rukken aan de ketting en ze ging nog sneller. Goed gedaan! Lik het gat van me kut maar schoon. Dit ga je vaker doen vandaag. Net zolang dat ik niet meer aan de ketting hoeft te trekken en je precies weet hoe ik het wil hebben. Nadat ik vond dat ze klaar was, gaf ik het bevel.. houding.  Direct zat ze goed.  
Ik stond op keek haar aan en draaide me om. Ik ging met mijn kont omhoog achterstevoren op de fauteuil zitten. Mijn kont moet ook gelikt worden. Kom maar. Direct likte ze mijn kont. Trek het gaatje maar voorzichtig uitelkaar dan kan je er beter bij. Dit deed ze en likte. Goed zo riep ik tevreden. Mijn subje begint het te leren tot nu toe gedraagt ze zich zoals ik wil. Mijn subje mocht stoppen met likken. Houding.. riep ik. En dit deed ze direct. Ik ging staan maakte de rits van me broek dicht. Ik pakte de ketting vast die aan haar tepelklemmen zat en begeleidde haar al kruipende naar de keuken. Dit is de enige plek waar je mag staan en lopen. 
Ik heb je eerder verteld dat mijn subjes me bedienen. Dit is de plek waar je alles kunt vinden om mij op mijn wenken te bedienen.  Ik liet zien waar alles stond. Ook vertelde ik dat ik veel water dronk. Ik verwachtte van haar dat ze dit voor me haalde. Elke keer als ik dronk moest ze een nieuw wijnglas pakken en deze oppoetsen voor ze het serveerde aan mij. Daarna stond ik achter haar en duwde haar zachtjes klem tegen het aanrecht.  
Ik kuste haar in haar nek en speelde met haar borsten.  Ook likte ik haar aan haar oorlel. Mijn handen gleden over haar buik naar beneden maar ik ging niet verder. Ik fluisterde.. als je met een dienblad loopt is het toegestaan dat je mag lopen. Ik wil namelijk mijn eten niet over de vloer geschoven hebben zoals ik dat doe met jou eten. Let erop dat mijn eten altijd geserveerd worden op een porseleinen bord en ik wil het bord mooi opgemaakt hebben. Eten en drinken gebruik je vanuit je eigen bakken. Ik liet haar de hondenbakken zien. Ze keek wat angstig, ik pakte de ketting van de tepelklemmen weer vast en gaf kleine rukjes.  
Dus waar eet en drink je uit? Vroeg ik dwingend. Waarop mijn subje wederom het juiste antwoord gaf. Ik ben erg gastvrij en geef jou eerst drinken. Je gaat het wel zelf pakken. Vul het hondenbakje maar met water. Zet het daarna op de grond, drink ervan en vergeet niet me te bedanken voor mij gastvrijheid.  Mijn subje bleef met gebogen hoofd staan. Ik gaf een flinke ruk en gaf het commando...nu! Direct werd het bakje gevuld met water en op de aangewezen plek neergezet. Mijn subje hing boven de bak. Drink! Commandeerde ik. 
Ik deed de rits van me broek open en hurkte. Ik zag dat mijn subje keek. Ik dwong haar om te drinken en zei.. vandaag mag je wel likken. Ik zie dat je het graag wil. Maar voldoende drinken is zo belangrijk.  Ik gaf wederom een ruk aan haar ketting en gaf weer het commando... Drink! Terwijl ze mijn bevel opvolgde gleed ik met mijn vingers in mijn kaalgeschoren kut. Diezelfde vinger stopte ik in haar mond. Ze likte de vinger helemaal af. Nog eens stak ik mijn vinger in mijn kutje en roerde hiermee in het water. 
Drink maar en ik streelde haar rug terwijl ik neukbewegingen maakte met mijn kut. Ik zag dat dit haar opwond. Ik voelde aan haar kut en die was ,zoals altijd , drijfnat. Je vind het lekker he. Dat zie ik aan je. Mijn subje bloosde. Als je klaar bent met drinken zorg je dat ik drinken krijg. Ik knipoogde naar haar en liep naar mijn stoel. Ging weer zoals altijd zitten met mijn benen over elkaar en vol zelfvertrouwen en zelfingenomenheid. Kort hierna kwam mijn subje met gebogen hoofd en dienblad in haar handen de kamer in gelopen. 
Op het dienblad stond 1 wijnglas met water. Mijn subje plaatste het glas op een tafel naast me. Ik keek haar met verbazing aan en nam een slok. Houding! Gaf ik aan. Ze zat direct zoals ik het haar geleerd had. Ik nam een nog slok van het water, trok aan de ketting van de tepelklemmen zodat ze dichterbij kwam. Toen ze dichtbij me was, spuugde ik het water in haar gezicht.  Er volgde een klap in haar gezicht.  Mijn stem werd donkerder. Heb ik net niet gezegd dat het glas opgepoetst moest worden. Ik zie allemaal strepen van de vaatwasser. Ik trok nogmaals aan de ketting. Jij bepaalt niet waar het glas neer gezet wordt.  Je vraagt het beleefd! 
 Ik gooide het overgebleven water in haar gezicht. Pakte haar gezicht en sloeg 3 keer in haar gezicht. Vervolgens spuugde ik in haar gezicht.  Ik ben er een beetje moe van dat je niet luistert.  Ik stak een sigaret op. Keek in de rondte, ging weer naar achteren zitten en sloeg mijn benen over elkaar.  Kom hier hoer... ze schoof dichterbij.  Ga naar de keuken, zorg voor nieuw water in een gepoetst glas. Snel stond mijn subje op, pakte het dienblad en kwam terug met water in een gepoetst glas. Waar wilt u het glas hebben? Vroeg ze.
 Ik wees een plek aan op de tafel. Ik pakte het glas en gaf het commando.. houding. Terwijl ze aan mijn voeten zat wipte ik met mijn laars heen en weer en inspecteerde het glas grondig. Het glas zag er goed uit. Ik nam een slok en zei.. zo wil ik het hebben. Dat is toch niet zo moeilijk. Ik pakte de ketting weer vast. Angstig keek mijn subje voor zich uit. Haar haren helemaal nat en gezicht wat rood van de klappen. Ook haar make up was inmiddels uitgelopen. Je lijkt wel een verzopen kat. 
Als je alles  goed doet gebeuren dit soort dingen niet. Mijn subjes luisteren en zien er altijd goed uit. Ik nam een haal van mijn sigaret en blies dit uit in haar gezicht.  Je hebt ervoor gezorgd dat ik in je bek moest spugen. Je gaat er ook voor zorgen dat het weer opgeruimd wordt. Mijn subje wilde opstaan om naar de keuken te gaan. Nu doe je het weer. Je daagt me uit.  Bij alles wat je doet heb je mijn toestemming nodig. Totale overgave. Mijn wil is wet. 
 Ik trok haar aan de ketting naar beneden. Je likt die zooi maar op. Mijn vloer was brandschoon voor je kwam en met je tong zorg je ervoor dat hij weer net zo schoon is. NU! Mijn subje likte de vloer schoon en ik keek erna en genoot van mijn water. Ik hield nauwlettend in de gaten of mijn vloer goed werd schoongemaakt. Elke keer als ik een slok van me drinken nam zag ik een geschrokken sub. Ze vreesde dat ik haar zou bespugen met het water. Maar dat deed ik niet. 
Ik keek en genoot van mijn sub, water en mijn macht. De vloer is wel schoon zo. Houding! Commandeerde ik. Direct zat ze zoals ik wil aan mijn voeten. Doordat je me liet spugen is er water op mijn schoen gevallen. Jij gaat dat nu oplikken. Je begint met de onderkant van mijn schoen. De hele zool neem je met je geile tong onder handen. Ik lachte en nam een slok water. Trok aan haar ketting en zei dwingend.. Nu! Ze deed dit foutloos. Houding! Riep ik weer en ze deed dit direct. Ik stond op. Liep rustig heen en weer en zei dat het tijd was om te rusten. 
Ik ga even naar het toilet en als ik terug kom doe jij hetzelfde.  Daarna gaan we naar boven. Even op bed liggen. Ik ben moe van het straffen en moet even uitrusten. Ik liep naar het toilet in de hal. Ik moest alleen plassen. Dit deed ik en toen ik klaar was riep ik mijn subje. Hier hoertje. Mijn subje kwam kruipend naar het toilet. Ik ging staan en pakte haar ketting.  Lik me kut schoon!  Siste ik. 
 Met grote blauwe ogen keek ze voor zich uit. Ben je doof? Ik zakte met mijn hoofd tot haar oor. Schoonlikken Nu!  Ik trok de ketting naar me toe.  1 been plaatste ik op de toiletpot. Ik heb het je nu 2 keer opgedragen. Als ik het nog eens moet zeggen krijg je zoveel slaag dat je voorlopig niet kan zitten. Geen aarzeling heb ik je eerder verteld!  Mijn subje likte me schoon.  Goed zo hoertje.. zei ik tevreden. Doordat ik mijn voet op de wcbril had geplaatst was er een druppel urine op de bril gevallen. En dat dan? Ik wees naar het druppeltje. 
Mijn subje likte het zonder aarzeling op. Goed zo! En ik aaide haar over haar hoofd.  Ik zakte naar beneden ter hoogte van haar oor en likte haar zachtjes in haar hals en oor. Het is een eer als je me schoon mag likken. Vergeet dat niet. Jouw wc is boven.  Deze wc gebruik je niet. Je mag er alleen in komen om me schoon te likken of hier schoon te maken.. Begrepen?  Ze antwoordde naar wens.. We gingen naar boven. 
Ik begeleidde haar met de verlengketting. We liepen mijn kamer in. Hoogpolig zwarte vloerbedekking.  Een spijlen bed met vierkant frame aan de bovenkant voor een hemel. Dit bed kocht ik toen ik wist dat mijn pervese, sadistische fantasieën onder BDSM vielen. Toen pas realiseerde ik me dat er meer mensen zijn zoals ik. Ik kocht dit bed voor als ik iemand tegen zou komen die dezelfde ,soms perverse, behoefte had. 
 Naast de kleur  zwart waren ook paarse accenten in de kamer te vinden om de boel wat op te vrolijken. Het was een grote kamer waar een kast in stond. Een kapstok met zweepjes en stoel en een tafel met handboeien, touw, dildo's. Dildo's had ik in alle maten van heel klein tot extreem groot.  Ook buttpluggs en mijn laatste aanwinst, een gag met ring.  Een gag met een bal had ik al. De sfeer in de kamer was warm maar tegelijkertijd kil. Past wel bij mijn persoonlijkheid. 
Handboeien wil ik niet gebruiken maar liggen er als teken van de BDSM. Meer niet. Handboeien an sich winden me niet op. Mijn subje keek om zich heen. Ik kon niet aflezen wat ze van de kamer vond.  Naast mijn enorm comfortabele bed. Die opgemaakt was met veel kussens lag een matras en dekentje. Niet opgemaakt.  
Daar slaap jij zei ik tegen mijn subje. Je mag nu op mijn bed omdat we nog wat te doen hebben. Maar slapen doe je daar. Ik wil dat je in de houding gaat op bed. Mijn subje ging in het midden van het bed zitten. De tepelklemmen haalde ik ervan af. Een zucht volgde bij mij sub. Tepels zijn wat pijnlijk he? Vroeg ik belangstellend ik likte eraan om de pijn wat te verzachten. 
 Ik stond op en pakte leren banden die voor de pols bedoeld waren en deed ze om. Daarna pakte ik touw en bevestigde die aan het aluminium frame dat bedoeld was voor een hemel. Ik maakte de polsbanden vast aan de touwen. Daarna  pakte ik touw die ik om haar tieten bond. Ik bond beiden tieten strak af en merkte dat dit me enorm opwond.  De tieten liepen paars aan. Ik streelde ze toen ik klaar was. 
 Mijn subje kon zichzelf zien omdat ik een spiegelwand in de slaapkamer had. Ik ging achter haar zitten en zei.. kijk eens hoe mooi je bent. Ik ging van het bed af en pakte een buttplug en mijn voorbindpik. De buttplug bracht ik gelijk in en ging er zonder problemen in. Ik deed mijn voorbindpik om en ging naast haar liggen. Kom maar op me zitten. Ze deed dit direct. Je gaat hurkend op de pik rijden. Je voeten wil ik naar buiten gekeerd hebben en je kijkt recht voor je. Ze probeerde het maar verloor haar evenwicht. 
Ik stond weer op en pakte mijn cane. Zo je gaat het opnieuw proberen en als je valt krijg je slaag. Als een kikkertje ging ze op en neer. Haar tieten stuiterde prachtig mee.  Ik bewoog mee om de pik er dieper in te laten gaan. Ik zat aan haar tepels terwijl ze door bleef neuken. Tong erbij riep ik. Ze wist direct wat ik bedoelde elke stoot stak ze haar tong naar buiten.  
Zo wil ik je zien. Ga maar door. Ze zat in een goed tempo en kreunde het uit van genot. Ik trok aan haar tepels en zei dat ze zachtjes mocht kreunen. Ze is geen speenvarken.  Klaarkomen bepaal ik, vulde ik aan.  Ze vroeg of ze mocht klaarkomen. Nee zei ik. Stop maar! Ik stuurde haar van me maakte de touwen die aan de hemel vast zaten los. 
Ik pakte haar bij haar lange blonde haren en bracht haar aan het einde van het bed. De touwen maakte ik vast aan de spijlen en de polsbanden. Ik deed een collar om en via de ring bevestigde ik haar hoofd tegen de spijlen aan, haar haar bond ik in een elastiek en maakte het met touw vast aan de spijlen aan de andere kant van het bed. Haar hoofd kon niet meer van positie veranderen. 
 De perfecte houding om een pik diep in haar mond te nemen. Ik ging voor haar staan en neukte eerst rustig in haar mond.  Terwijl ik dit deed zei ik dat al die deeptroath lessen nu wel tot een hoogte punt zullen komen. Ik bleef rustig de pik in en uit haar mond halen en maakte haar erop attent dat ze door haar neus moet ademen.  Ook dat ik soms 10 sec de pik in haar keel zal laten en dat ik haar neus nu en dan zal dichtknijpen en ze kort geen adem zal kunnen halen. Is dat een probleem voor je. Mijn sub gaf aan het inmiddels aan te kunnen. Mond goed open ik ga je diep in je keel neuken.
 Ze deed wat ik zei en ik neukte haar rustig maar diep.  De pik zat in haar keel.  Door je neus ademen en ik telde af. Toen haalde ik de pik uit haar mond en kwam veel slijm mee terug. Ze had tranen in haar ogen. Goed zo! We gaan verder maar in een hoger tempo. Ik neukte haar snel in diep in haar keel. Na 10 keer stopte ik en liet haar op adem komen. Na 30 seconde begon ik opnieuw.  Na 5 diepe stoten kneep ik haar neus dicht. Niet langer dan 10 seconde.  Ze snakte naar adem. Het wond me op. Ik liep weg en ging achter haar zitten. Daarna neukte ik haar. Haar kont stond al in de juiste positie.  Ik neukte haar keihard, diep en lang. Uiteindelijk kwam ze op mijn commando klaar. Ik maakte haar los en liet haar bijkomen op haar matras. 

 Rust maar we hebben nog veel te doen vandaag, zei ik.  Tevreden lag mijn subje op haar matras.  Dit moment gekozen om te evalueren.  Ze vond het geweldig!  Vertelde dat ze langer wilde blijven.  Dit niet toegestaan omdat ze een man en kinderen thuis heeft zitten

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.