BDSM OPENHARTIG DEEL 19

12-05-2015 22:36

De rest van de middag besloot ik het rustig aan te doen. We zouden in de avond naar een club gaan. Mijn subje heeft de keuken schoongemaakt. Ze droeg haar bedienschortje, pumps en een collar. Ik keek naar haar hoe ze haar best deed om de keuken grondig schoon te maken.
Ze zag er prachtig uit en voelde enorme trots en respect voor haar. Ze geeft zich volledig over. Probeert me niet teleur te stellen. Wil grenzen opzoeken ten behoeve van zichzelf maar vooral om mij te plezieren.
Ze weet precies wat ik wel en niet wil. Hoe ze zich moet kleden en gedragen. Ik weet ook wat ze wel en niet wil en zal dat respecteren. 
Genoeg zoetsappigheid! 
Terwijl ze in de keuken stond liep ik naar haar toe. Ik kwam heel dichtbij. Draai je om! Handen op het aanrecht, kont naar achter en benen gespreid.
Ik wreef over haar kont, trok haar hoofd naar achteren aan haar haar. Hierna gleden mijn handen naar haar altijd natte kut. Mijn mond bracht ik vlakbij haar oor.
Vanavond ga je je collar verdienen. In de club ga je neuken met mannen. Minimaal twee mannen en het gebeurd veilig. Ik ben erg zuinig op mijn subje. Ik zal erop toezien dat je je best doet
De collar heb je  verdient,  zowel letterlijk als figuurlijk. 
Vanavond trek je mooie lingerie aan, pumps en je zorgt dat je er goed uitziet. Je loopt met gebogen hoofd achter me en als ik ga zitten, zit je waar je hoort.
Je laat je in ieder geval anaal neuken en ik wil je zien rijden op een pik zoals ik je geleerd heb. Ik geef je toestemming wie het gaat worden.  Niet iedereen mag je neuken.
Ik streelde haar wang en likte haar oorlel. Om 20:00 gaan we weg.

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.