BDSM OPENHARTIG DEEL 18

11-05-2015 00:26

 20 minuten later zat ze nog beneden, in de houding te wachten.. Ik had wat spulletjes klaar gelegd,  mezelf wederom verzorgd en even op bed gelegen.
 Ik liep naar de overloop en riep vriendelijk. Houding! Ze kwam naar boven. Ik stond met mijn armen over elkaar te wachten. Ze kroop naar me toe en zat aan mijn voeten, precies waar ze hoort. Je ziet er mooi uit vandaag, zei ik terwijl ik met haar lange blonde haar speelde. 
Jammer dat je er straks anders uit zal zien. Van onder mijn bed pakte ik de weegschaal.  Je zou geen snoep eten en geen cola meer drinken.  
Daarbij zou je meer gaan bewegen en gezonder gaan eten. Kom! Ik wees naar de weegschaal. Ze ging erop staan. Hoeveel woog je eerst? 70 kg Meesteres.  De weegschaal gaf bijna 70 aan. Hoe kan dit? Spreek! Ik heb er echt alles aan gedaan.  
Dus geen cola? Af en toe Meesteres. Hou je mond!  Ik heb je opgedragen dit niet meer te drinken. Water of een kop thee zonder suiker kun je drinken maar niet die zoete troep. Je stelt me teleur. 
 Ik liep om haar heen.  Je verdient straf en daarna krijg je alsnog een onderhoudsbeurtje. Pak mijn rijzweepje en cane. Direct deed ze wat ik wilde. Ga met je rug tegen het voeteneind van het bed zitten.
 Ik pakte touw en knoopte het om haar hals en het bed. Ik maakte het niet vast maar trok eraan. Ze kreeg even geen adem. Ik knielde naast haar en liet het touw weer vieren.  Jij moet luisteren. Als ik zeg dat je stopt met troep drinken en eten dan heb je dat uit te voeren. 
Weer trok ik aan het touw waardoor ze geen adem kreeg. Stel me niet teleur. Volgende week wil ik minder gewicht zien. Weer liet ik het touw vieren. Ze snakte naar adem en greep naar haar keel. Weg met die handen! 
Ik maakte een knoopje in het touw. Het leek wel een halsband voor een hond. Het overgebleven touw knoopte ik aan het bed. Haar handen bond ik boven haar hoofd vast en maakte die vast aan de bovenkant van het bed. Ook haar middel bevestigde ik aan het bed. Ik liep weg en pakte de spreidstang en maakte haar enkels hieraan vast. 
Ringgag deed ik om en daarna bond ik haar tieten mooi af. Nu nog je sieraden. Ik ga je tepels mooi versieren met deze sieraden. Ik maakte haar tepels hard door er mee te spelen. Daarna zoog ik hard aan haar tepels en plaatste de tepelklemmen. 
Daar zat ze, vastgebonden aan het bed. Handen boven haar hoofd, gag en tepelklemmen. Benen gespreid door middel van de spreidstang. Ik liep weg om mijn handschoenen te pakken en verschillende canes en zweepjes. Die legde ik naast de cane en rijzweep die ze eerder gepakt had. Vervolgens pakte ik de voorbinddildo en deed deze om.
 Ik deed mijn handschoenen aan en knielde. Volgende keer weeg je minder!  Ik trok aan de klemmen. Je gaat me niet weer teleurstellen. Ik ging staan en duwde de voorbinddildo in haar mond.  En neukte haar diep en snel.  Ik kneep haar neus dicht terwijl ik haar in haar mond neukte. Ik liet haar op tijd op adem komen.
Toen ik het genoeg vond, stopte ik. Al kwijlend en uitgeput zat ze aan het bed. Terwijl ik mijn voorbinddildo afdeed keek ik naar haar. Zit rechtop! Tieten vooruit. 
Ik pakte mijn rijzweepje. Streelde ermee over haar gezicht. Sloeg haar vervolgens herhaaldelijk. Daarbij zei ik afvallen, geen snoep en cola. Ik denk dat ze nu wel weet wat ik van haar verwacht

----------------------------------------
Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.