BDSM OPENHARTIG DEEL 1

10-05-2015 22:48

In de periode dat we elkaar net leerde kennen kreeg mijn subje opdrachten die ze voor de webcam uitvoerde. Meestal vrij sadistisch. De eerste opdracht voor de webcam was vooral strippen. Maar altijd om 21:00 met tepelklemmen en ik bepaalde wat ze aanhad. Dit liet ik van te voren weten. 
Soms gaf ik haar de opdracht om seks te hebben met haar man. Mijn subje had weer zin in seks met haar man doordat het een opdracht betrof. Ook bepaalde ik op welke dagen ze seks had met hem en welke specifieke seksuele handeling ik van haar verwachtte. 
Echtgenoot van mijn subje was hier blij mee de relatie ging een stuk beter. Omdat ik wilde dat haar man haar in al haar gaten moest kunnen gebruiken. Heb ik de opdracht gegeven om haar anaal op te rekken d.m.v. kleine buttpluggs. Elke dag werd deze training door haar uitgevoerd.
 Uiteindelijk was ze anaal dusdanig opgerekt dat ik het tijd vond voor anale seks. Elke dag van de week bood ze haar man anale seks aan. Deepthroath was de volgende stap. Ook dit gebeurde via de webcam. Net zolang tot ze diep kon pijpen zonder problemen. 
Toen ze dat kon ging ze ook dit aanbieden aan haar man en uitvoeren. Ik strafte haar ook digitaal ze gaf rukjes aan haar tepelklemmen. Deed ze af en weer op.. of sloeg zichzelf op mijn commando op haar tepels. Mijn subje had ik het volgende geleerd.  Anale seks, Deepthroath,  hoe ze me aanspreekt. Dat ze me alleen aankijkt als ik haar dat beveel. Dat ze letterlijk en figuurlijk onder me staat. 
Ze neemt ten alle tijden een lagere positie in. Geknield wil ik haar hebben. Daarnaast loopt ze niet maar kruipt. Tijdens straffen maakt ze sensuele gebaren met haar tong en bedankt me. Tijd om in het echt af te spreken! 
Ik had destijds nog geen rijbewijs en reisde met de trein 2 uur om mijn subje voor het eerst te ontmoeten.  Ik droeg mijn favoriete lederen broek met bijbehorende top. Het topje was gesnoerd met veters en mijn enorm hoge laarzen leverde veel bekijks op. Natuurlijk had ik gezonde spanning. Ik had haar nog nooit echt ontmoet. Maar als je lange tijd chat en telefonisch contact hebt ontstaat er vertrouwen. 
 Vandaag zullen we elkaar beter leren kennen. Uiteraard zijn haar voorkeuren en wat ze echt niet wil, al vroegtijdig besproken.  Ik zal deze grenzen zeker respecteren.  Maar ze zal mij ook respecteren.  Nadat we de balans hadden opgemaakt over wat ze wil en beslist niet wil, hebben we afgesproken dat ze doet wat ik wil binnen deze grenzen. 
 Ik duld geen tegenspraak of discussie.  Sarah is zich hiervan bewust.  Tevens kan ze altijd gebruik maken van het stopzin,  3 keer genade, de sessie zal dan direct eindigen. Veel om over na te denken. Inmiddels heb ik mijn bestemming bereikt. 
 We hadden bij een benzinestation afgesproken. Daar zou mijn subje me komen ophalen. Toen ik aankwam zag ik de blauwe Ford Ka al staan. Ze zat in de auto. Zodra ze me zag stapte ze uit de auto en vloog me om de nek. Ik pakte haar bij haar armen vast en vertelde dat deze manier van begroeten me niet aanstaat. Ook het aankijken wilde ik niet hebben. Mijn sub verontschuldigde zich.  Vertelde dat ze me mooi vond en daarom enthousiast op me afstormde. Maak mijn deur open en wacht tot ik zit. 
 Ik stapte langzaam in en commandeerde dat de deur dicht moest. Mijn subje liep naar de andere kant van de auto en stapte in. Kijk naar voren!  Mijn handen gleden over haar borsten en daarna onder haar strakke topje om te voelen of ze aan had wat ik had opgedragen.  Inderdaad ik voelde haar laksetje waarin haar borsten wel ondersteund maar bloot waren. Goed zo.. zei ik lief. 
Ze had een kort rokje aan. Zo kon ik er makkelijk bij. Mijn hand gleed langzaam onder haar zwarte lak rokje en ik voelde haar natte kut. Met mijn lange gelakte nagels speelde ik langzaam en teder met haar kutje. Mijn vingers stopte ik in haar mond. Nu mag je even naar me kijken,  maar je kijkt me niet in mijn ogen. Mijn subje keek naar mijn gezicht, haren, borsten en benen en mijn laarzen. 
 Ik gaf haar de opdracht om te rijden naar een afgelegen gebied. Eenmaal aangekomen in een mooie bosrijke omgeving, liet ik haar stoppen.  Ik sommeerde haar uit te stappen en naar mijn kant te lopen.  Dit deed ze maar ze keek me weer aan. Kniel.. zei ik terwijl ik voor me uit keek. Mijn subje aarzelde en keek om haar heen over er niemand was. Kniel.. zei ik weer maar nu harder. Mijn subje knielde.  Lik mijn laarzen! 
Ze keek me verontwaardigd aan. Je stelt me teleur.. realiseer je dat. Ze heeft in deze korte tijd al drie keer de regels overtreden. Met grote blauwe ogen en zichtbaar onder de indruk, zat ze in het gras op haar knieën. Ik geef je nog 1 kans, lik me schoen. Nee.. zei mijn subje zachtjes. Ik pakte haar bij haar lange blonde haar en bracht haar hoofd naar mijn mond. En fluisterde... Ik moet je laten zien en voelen wie hier de baas is. Kennelijk is dat nog niet tot je doorgedrongen. Ik wil je vast waarschuwen. Als je niet doet wat ik zeg kan deze eerste ontmoeting voor jou een hele pijnlijke wending krijgen.  Heb je dat begrepen?  Ik trok nog steeds aan haar haar. Ja, antwoordde ze. 
 Ja? Heb ik je zo getraind dat je zo brutaal tegen me praat. Eerst met je tong en dan ja of bedankt meesteres.  Ik liet haar hoofd los. Ik zag dat ze geschrokken was.  Ga weer aan de andere kant zitten.  Ze ging op de bestuurdersstoel zitten ademde snel van de spanning. De onvoorspelbaarheid van wat mijn volgende stap is vond ze spannend,  maar ook super geil. 
 Ik graaide in mijn zwarte handtas die versierd was met studs en ringen. Ik vond mijn lederen handschoenen en deed ze langzaam aan. De bandjes aan de bovenkant van de handschoen, sloot ik met gespjes. Als laatst duwde ik mijn handschoenen met mijn vingers aan. Terwijl ik dat deed zei ik.. je weet dat je me niet in mijn ogen aan mag kijken. Toch doe je het! Je weet hoe je moet reageren als ik tegen je praat. Eerst sensueel met je tong bewegen en dan danken of ja meesteres. Ik draaide me naar haar toe. Streelde haar tieten en toen haar kut.  Plots pakte ik haar wangen.
 Omdat dit de eerste keer is zal ik mild zijn. Maar ik moet je hier wat discipline bij brengen.  Je krijgt 20 klappen in je gezicht. Ik trok een beetje aan haar tepels terwijl ik dit zei. Ik zal voor je tellen , dat doe ik graag voor je. De eerste klap viel.  Het was niet hard. De daaropvolgende wel. Ze werden steeds harder. Maar tussen de harder slagen door streelde ik haar wang. Bij 15e klap zag ik tranen in haar ogen. 
Je hoeft niet te huilen zei ik, terwijl ik over haar wang streelde. De laatste 5 zullen nog harder zijn.  Ik wil dit ook zei ik, terwijl ik haar lange blonde haar achter haar oor vastzetten. Ik moet je discipline bij brengen. Je maakt fouten waardoor je me geen andere keuze laat. Mocht het nog een keer gebeuren, kan ik je nu al beloven dat die straffen nog heftiger zullen zijn. Dus.. verman jezelf! De volgende 5 zullen harder zijn. Vergeet je niet om me hierna correct te bedanken? Anders beginnen we opnieuw. En je wang is al zo rood. 
Kom de laatste vijf klappen want mijn hand begint moe te worden. Enne geen tranen! Ik pakte haar bij haar kin en sloeg haar vijf keer hard in haar gezicht.  Ze bedankte naar wens en ik zei.. je begint het te leren hoer. Ik trok haar aan haar haar naar me toe,  duwde me tong in haar mond en tongde haar buitenmonds. Goed gedaan zei ik en geen fouten meer. Je weet inmiddels dat ik erg sadistisch ben. Ook weet je wat ik wel en niet tolereer. Dit is pas het begin. 
Nadat ze op adem was gekomen commandeerde ik haar naar huis te rijden. We kwamen bij haar thuis aan. De kinderen waren logeren en haar man was weg voor zijn werk. Ze woonde in een mooi huis. Een marmeren vloer en een prachtige ingerichte woonkamer. Haar man had een eigen bedrijf, zij bleef thuis om voor de kinderen te zorgen. Financieel hadden ze het goed voor elkaar, dat vertelde Sarah mij eerder. 
 Sarah liet mij het huis en de tuin zien. Hierna dronken we wat fris. Maar de drang om haar te domineren won het van mijn beleefdheidsnormen. Waarop ik zei, je hebt een prachtig huis. Maar daar ben ik niet voor gekomen. Ik wil zien dat hetgeen ik je geleerd heb ik nu in het echt wil aanschouwen.
 Via de webcam heb ik haar getraind maar ik wilde zien hoe ze het in het echt ervan bracht. Ik stak een sigaret op en blies de rook uit. Vervolgens stipte ik mijn lippenstift bij. Sloeg mijn benen over elkaar en wipte op en neer met mijn laarzen. Ik wil dat je begint met  strippen.. maar voor dat je dat doet, ga je de doos met al mijn spulletjes halen om je in het gareel te houden.
 In de doos bevonden zich.  Dildo's, zweepjes, riem, tepelklemmen. Zenuwachtig haalde mij sub de doos. Kruipend zoals ik dat wil. Het rokje zonder onderbroek had ze nog aan net als haar bh zonder voorkantjes. Terwijl ze wegkroop kon ik haar kut en kont zien Mijn subje deed wat onhandig om de doos kruipend bij me af te leveren.  Ik keek er niet naar. Rookte mijn sigaret, als mijn wil maar wat opgevolgd ben ik tevreden! Toch duurde het te lang. Rustig zei ik, als die doos binnen 30 seconde niet bij mij laars staat. Krijg je 10 zweepslagen om mee te beginnen. Ik blies weer rook uit en de doos stond binnen 20 sec waar ik het wilde hebben. Houding! riep ik. 
Direct nam ze de houding aan die ik wil zien. Handen boven het hoofd. Gezicht recht voor uit. Rug recht zodat de borsten recht staan, geknield met haar benen zo wijd mogelijk. Zo, even kijken wat we hier voor moois hebben. Ik legde alles 1 voor 1 op tafel. Toen ik de voorbinddildo vast had.. zei  ik dit is voor als je lief bent. Ik ben een sadist maar kan ook heel lief voor je zijn en je zovaak laten klaarkomen als ik wil. Mijn subje bloosde toen ik verder vertelde over de voorbinddildo. Dit deed ik terwijl ik al mijn gereedschappen verder uitpakte. Ik ben geen man maar kan je alle kanten op neuken en ik heb een uitstekende conditie, dus kan je heel lang, lekker en diep neuken. 
Nu alles klaar lag besloot ik dat het tijd voor strippen was. Eerst werden de tepelklemmen opnieuw bevestigd dan een rustig muziekje opgezet. Ga je klaarmaken voor me! En stel me niet teleur. Vergeet niet om nu en dan je gaten te spreiden terwijl je bezig bent en ik wil regelmatig je tong zien. Wat zeg je dan zei ik zuchtend, ze bewoog haar tong en zei ja meesteres. Goed zo, zei ik en gaf een ruk aan de tepelklemmen. 
Ga maar beginnen hoertje. Stripsessie begon.. Ze stripte hoe ik het wil zien. Hoe ik het haar geleerd had. Deed eerst haar shirt uit, schudde met haar borsten, het geluid van rinkelende tepelklemmen vind ik fijn en dat weet mijn hoertje. Daarna trok ze langzaam haar rok uit. Bleef voorovergebogen staan en trok haar anus goed uit elkaar. Ze danste verder en liet me haar kale kutje zien. Precies zoals ik dat wil. Ook het einde verliep naar mijn zin. Tong en bedankte. Goed zo, zei ik en ondertussen zat ik aan haar opgezwollen klit. 
Maar je hebt nog wat van me te goed.  Je hebt mijn schoenen niet gelikt zoals ik je opgedragen heb. Je hebt me hierin teleurgesteld.  Ik had namelijk allang gezien dat er geen mensen liepen bij het benzinestation.  Ik zal je nooit ten schande zetten. Dit heb je nu bij mij wel gedaan. Ik kuste haar op haar wang.. langzaam ging ik naar haar oor. De ademhaling van mijn subje ging steeds sneller.
 Nu moet ik je straffen, fluisterde ik in haar oor en likte daarna teder aan haar oorlel. Het gaat pijn doen maar je bent toegewijd aan mij en zal het ondergaan. Ik likte verder aan haar oor. Elke klap zal je eerst je tong laten zien en dan bedanken.  Tellen hoeft deze keer niet. Ik ben zo aardig dit voor je te doen. Mijn handen gleden in haar kut. Deze was drijfnat. 10 op je kont en 5 op elke borst. 
We beginnen met je kont. Draai je maar om! Ik streelde haar rug en vertelde dat dit de laatste keer is dat ze iets weigert.  Natuurlijker mag het stopwoord gebruikt worden.  Zolang dat niet zo is moet ze erop vertrouwen dat ik weet hoeveel pijn ze aankan en ik bepaal hoeveel ze aankan en wat er gebeurt. Mijn wil is wet en likte nog 1 keer aan haar oorlel. Ik pakte de cane en sloeg eerst zacht. Telde voor haar af. De derde slag was hard. Ik verzachtte de pijn door met mijn hand te wrijven op de plek en zei, jij bent degene die me dit laat doen. Als je luistert krijg je zoveel lekkers. Ik zal je een voorproefje geven straks.
 Mijn subje kronkelde voor ik haar de volgende klap zou geven. Ik stelde haar gerust. Het zijn nog maar 7 klappen die elke keer harder worden. Dit kan je wel aan. Haar kont kleurde rood van de slagen. Mijn subje bleef stil zitten en accepteerde het. De slagen op haar tieten onderging ze zonder problemen. Na de klappen met de cane mocht ze aan mijn voeten liggen. Ik streelde haar over haar hoofd en zei dat ze het goed gedaan had. Ik kuste haar voorhoofd en daarna haar mond. Voorzichtig duwde ik mijn tong naar binnen. Raakte haar tong kort aan en stopte. Het is tijd om wat te drinken. Ik zal het voor je pakken. 
 Ik liep naar de keuken en vulde mijn hondenbakje met water. Ik liep terug naar haar en plaatste het bakje voor haar neer. Geschrokken keek ze me aan, waarop ik zei.. geen enkele sub van mij drinkt uit een glas! Alleen ik heb dit soort privileges,  terwijl ik haar dit vertelde streelde ik haar lichaam en fluisterde, je moet nu wat drinken.  Als je niet drinkt droog je uit en dan heb ik niks aan je. Ik zag dat mijn subje zich ongemakkelijk voelde. Maar ze had dit kunnen voorzien ik heb dit vaker aangegeven. Komt er nog iets van? Vroeg ik luid. Nee!! Reageerde mijn subje. Dit wil ik niet. 
 Nee?? Herhaalde ik. Jij wil het niet? Maar ik wil het wel! Nu geef ik je een laatste kans. Drinken!!! Je gaat en wil me niet teleurstellen. Ik pakte haar ketting die bevestigd was aan de tepelklemmen vast en trok eraan. Dit is de laatste waarschuwing. Je drinkt nu uit de bak of ik geef je straf. Mijn subje leek te aarzelen. Ik liep weg en ging weer op de bank zitten. Ik stak een sigaret op en blies de rook met geluid uit.
 Ik graaide in mijn tas en pakte mijn spiegeltje en lipstick. Ik stipte mijn lippen bij en keek of mijn make- up nog goed zat. Ik legde de spullen terug in mijn handtas en pakte mijn leren handschoenen. Er werd niet gesproken, een ijzige stilte ging door de woonkamer. Ik trok de handschoenen rustig aan en bevestigde op mijn gemak de gespen. Ik nam nog 1 haal van mijn sigaret en doofde het. Ik stond op en hoorde mijn hoge hakken tikken op de marmeren vloer. Ik liep naar mijn subje die nog altijd boven de hondenbak zat. Ik pakte haar bij haar lange haren, knielde en wreef over haar wang. Ik sloeg haar in haar gezicht en zei, Drink.
 Ik herhaalde deze stappen een paar keer, duwde haar hoofd naar de hondenbak toe en zei dwingend, drink! Ze dronk het water uit de bak. Was dat nou zo moeilijk, vroeg ik terwijl ik met haar haar speelde. Ik pakte haar haar weer vast. Haar hoofd kantelde naar achteren. Waag het niet om me aan te kijken, zei ik. Ik sloeg wederom in haar gezicht, drink! 
Er was geen aarzeling meer, ze dronk direct uit de bak. Weer pakte ik haar bij haar haren. Trok aan haar tepelklemmen, sloeg er verschillende keren in haar gezicht en zei weer, Drink! Weer dronk ze gelijk uit de bak. Ik trok haar hoofd weer naar achteren. Ik geloof dat je nu doorhebt dat als ik Drink zeg, je dit gelijk doet. 
 Er zijn 2 manieren waarop je iets kan doen. Of je doet het gelijk, of je doet het maar ondergaat eerst heel veel pijn of vernederingen. Hoe dan ook je gaat het doen! Ik hield haar prachtige gezicht opnieuw vast, sloeg 3 keer hard op haar wang. Drink! Gelijk verdween haar hoofd in de hondenbak. 
Ik geloof dat je het doorhebt en speelde met haar haar. Hierna gaf ik het bevel om gebukt te blijven. Kont goed omhoog, zei ik rustig. Mijn subje had de juiste houding. Armen op de vloer en haar kont omhoog. Ik had je de opdracht gegeven om je kontje op te rekken.  Ik ga nu kijken of dat gelukt is. Ik trok haar kont uitelkaar en keek aandachtig. Ik ga je zo testen. Ik wil weten of je voldoende opgerekt bent. Ik spuugde in haar gaatje. Liep weg en pakte een buttplug. Die gleed er gemakkelijk in. Ik haalde hem er langzaam uit en weer in. Lekker he, zei ik terwijl ik over haar rug kriebelde. Ja, meesteres antwoordde ze.
 Ik liet de buttplug zitten en liep weg. Ik kwam terug met de voorbinddildo. Een grote zwarte. Ik deed het voor haar om. Gaf het bevel om hierna te kijken. Ik pakte haar bij haar haar. Kijk maar, dit ga je zo voelen! Terwijl ik dat zei maakte ik korte neukbewegingen waardoor  de dildo in haar gezicht sloeg. Nu ga je meemaken waar ik goed in ben. Ik kan lang en diep neuken. Doe je mond maar open. Wederom een aarzeling op haar gezicht.  Open riep ik en sloeg in haar gezicht. 
Geen aarzeling als ik je wat opdraag. Snel trok ze haar mond open. Ik drukte de dildo in haar mond. Ging zachtjes naar voor en achter. Ik pakte haar haar beet en drukte de dildo iets verder haar mond in en weer langzaam eruit. Nu duwde ik hem nog iets verder en miin subje begon te kokhalzen. Nee, nee zei ik rustig.  Je hebt genoeg opdrachten gehad om dit met je man te doen. Ik mag aannemen dat je inmiddels heeel diep kan pijpen. Kom maar, zei ik aardig en proberen we het net zolang tot het in je keel kan zonder kokhalzen.  Maak je niet druk vervolgde ik. Ik heb voldoende tijd om het je te leren vandaag. Mocht je toch kokhalzen krijg je 10 zweepslagen per keer. Als de voorbindpik eenmaal in je keeltje zit dan blijft het daar 10 seconde zitten. 
 Ik zal je helpen door je hoofd zo te houden dat je niet weg kan komen. Dat doe ik voor je. Maar als je alleen maar de beweging maakt om te kokhalzen dan krijg je enorme slaag. Is dat duidelijk?  Precies hoe ik het wil beantwoordde ze mijn vraag. Ik pakte de achterkant van haar hoofd. Liet de dildo in haar keel glijden. Even zag ik een beweging die naar kokhalzen neigde. Ik drukte iets verder en zei, concentratie! adem door je neus en ik tel af. Na het aftellen snakte ze naar adem. Ik troostte haar en zei... dit is naar he. Het is veel naarder als je had gekokhalsd. Begripvol streelde ik haar arm. Als je op adem bent gekomen proberen we het opnieuw. 
Ik pakte en stoel en ging tegenover haar zitten. Mijn ene been was over de andere geslagen. Ik snap dat dit moeilijk voor je is. Maar als je een collar wil dragen, moet je die verdienen.  Alle gaten die je hebt moeten ik en anderen kunnen gebruiken. Ik onderbrak mijn verhaal om een sigaret op te steken en vertelde verder. Jij wil mijn subje zijn. Dat kan niet iedereen.  Daarvoor moet je bijzondere dingen kunnen. Je moet je totaal overgeven aan mijn regels en wat ik belangrijk vind. Daarnaast moet je opgewassen zijn tegen mijn sadistische trekken. Misschien ben je helemaal niet de sub voor mij. Mijn subje had het lef me hier te onderbreken en zei, Dat wil ik wel en niets liever. Ik keek haar indringend aan. 
Heb je mij toestemming gevraagd om te spreken. Geschrokken reageerde mijn sub zoals ik dat wens. Ik zei niets meer. Ik rookte stilzwijgend verder en tikte met de aansteker op de tafel. Ook schommelde mijn voet heen en weer. Nog steeds met over elkaar geslagen benen. Ik maakte geluid terwijl ik mijn rook uitblies. Je maakt het me niet makkelijk.  Zeker 10 minuten werd er niet gesproken. Omdat ik over een paar uur weer naar huis moet zal ik je maar 10 x hard slaan. Je verdient meer maar ik vind het belangrijk dat je zo kan zitten om mij weer naar de trein te brengen. Neemt niet weg dat je 15 slagen op elke borst krijgt. Ik zou je neuken, maar dat verdien je niet. Dat mis je. 
En 15 x deeptroath zonder fouten.  Begrepen?  Ik kreeg antwoord zoals het hoort. We beginnen met pijpen.  15 x achterelkaar ik hou je hoofd vast zodat je hem diep kan ontvangen.  Ik stopte direct de voorbindpik in haar mond. En snel achter elkaar volgde de overige 14 zich op. Bij elke stoot benadrukte ik dat ik bepaal wat er gebeurt. De laatste stoot drukte ik haar hoofd tien seconde tegen me aan. Mijn subje snakte naar adem. Ik wreef zachtjes over haar wang en zei, lekker he en stak mijn tong in haar mond. 
 Kort hierna kreeg ze 10 harde klappen met de cane. Slagen waren goed zichtbaar.  Mooi! daar raakte ik opgewonden van.  Als laatst verwijderde ik de tepelklemmen.  Pijnscheuten kwamen in haar tepels omdat het bloed haar tepels weer vulde. Zachtjes raakte ik haar tepels aan en vertelde dat ik haar tepels pijn zou gaan doen. Ik verwachtte dat ze niet weg zou trekken maar met haar armen boven haar hoofd de klappen goed zal opvangen. 15 slagen op elke borst.  Je telt zelf af en bedankt me na elke slag. Ik kreeg een bevestigend antwoord. 
1e slag was wat mild, maar die erop volgde waren niet mals. Na beiden borsten te hebben geslagen,  gaf ik het bevel om voorover te bukken. De 10 slagen op haar kontje had ze nog te goed. Ik herinnerde haar eraan dat ik geen fouten meer wil en verwacht dat ze stil zou zitten. Alle 10 slagen waren hard. Hierna heb ik haar laten klaarkomen.  Dit was zo gebeurd.  Ik gaf aan dat ik naar huis moest.
 We hebben de dag geëvalueerd.  Mijn subje vertelde een geweldige dag te hebben gehad. Was soms angstig maar had vertrouwen dat ik niet te ver zou gaan. Het was een super ervaring voor haar. Het spel eindigde en ze bracht me terug naar de trein 3. In de trein gingen er verschillende gedachten door me heen. Heb ik dan geen moraal kompas? Hoe kan ik zo sadistisch zijn? Er was geen enkel moment dat ik medelijden voelde voor haar. Niet dat ik haar iets ergs aan zou doen, maar ik beleefde plezier aan het domineren, vernederen en te straffen. Ondanks dat ik online haar opdrachten gaf was het in het echt toch even aftasten en spannend. 
 De eerste echte keer was goed bevallen.  Ik ben als Dome erg zelfverzekerd en wist wat ik wilde.  Eerlijk gezegd had ik haar 50 slagen willen toe te brengen omdat ze nu en dan nog fouten maakt. Omdat het de eerste keer is heb ik dit niet gedaan. Toen ik stil was nadat ze me zonder toestemming onderbrak, had ik even last van een aarzeling.  Ga ik haar keihard straffen? Kan ze dat aan? 
Maar de gedachte dat ze nog moest rijden heeft me doen besluiten om haar de korte combinatie van straffen te geven ipv fikse klappen op haar kont. Deze keer heb ik haar gespaard maar dat kan ik volgende keer niet beloven. Toen ik thuis aankwam had ik een bericht in de chatbox van Sarah, het was zo goed bevallen dat ze volgend weekend opnieuw wilde afspreken. Dit toegestaan.

Alle teksten van mijn blog zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming mag er niets gekopieerd of verspreid worden. Citeren is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming. Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.