Geboeid door Liefde


Geboeid door Liefde

06-08-2015 23:35
Enige tijd geleden ben ik begonnen met dit blog. Mijn ervaringen heb ik openhartig beschreven in 74 delen. Mijn worstelingen maar ook mooie momenten. BDSM OPENHARTIG  gaat over mijn eerst D/s relatie met mijn subje sarah.Na het schrijven van mijn eerste blog besloot ik een nieuw blog te...
18-08-2015 00:56
deel 1 Eva is 30 jaar en al heel lang vrijgezel. Ze stelt hoge eisen aan haar toekomstige partner. Zo hoog dat de man die ze wil door een computer gemaakt moet worden. Hij moet knap zijn, donker haar, blauwe ogen, goed gebouwd, goede baan en teminste 1meter90 omdat Eva 1meter80 is. Daarnaast...
18-08-2015 00:57
2. Precies om 20:00 staat ze voor de grote kerk. Na 5 minuten is John er nog steeds niet. Verdomme! Eva kijkt geërgerd op haar dure klok. Wat een sukkel zeg! op tijd komen hoeft zeker niet bij die laag betaalde baantjes. Na 10 minuten is hij er nog steeds niet en Eva begint het koud te...
18-08-2015 00:58
3. Eenmaal op het werk was Eva weer op de top van haar kunnen. Multitasken, moeilijke gesprekken voeren met de directie en vooral erg belangrijk zijn. Naast de directie vind niemand Eva aardig of leuk op het werk. Ze staat erom bekend om over lijken te gaan alleen om haar carrière verder te...
18-08-2015 01:12
4. Zullen we dan nu gaan eten vroeg John vriendelijk. Eva is in de war. Ja.... eet smakelijk en beiden begonnen aan hun maaltijd. Zullen we hierna nog wat gaan drinken vroeg Eva. Nee.. morgen moet ik weer naar mijn werk, na het eten ga ik gelijk naar huis... zei John. Oh... jammer zei Eva....
18-08-2015 01:13
5. Eva deed de deur open en wist dat ze nog heel kort de tijd had om in de spiegel te kijken. John moest de lift nemen naar de 6e etage. Snel spoot ze parfum op en daar ging de bovenbel. Eva nam een diepe zucht om te kalmeren en deed de deur open. Hoi, kom binnen. John stapte de woning...
18-08-2015 01:13
6. Nee, ik neuk je niet. Nog niet in ieder geval. Je gaat eerst laten zien dat je me echt wil. Dat je bereidt bent om te doen wat ik zeg. Dat je niet anders wil dan doen wat ik zeg. Tot die tijd neuk ik je niet en kom je ook niet klaar! Pfff dat meen je niet! Ik ben botergeil en eindelijk wil...
18-08-2015 01:14
7. John kuste haar op haar voorhoofd. Eva hoopte op een geile tongzoen maar die kreeg ze niet. Het is nu donderdag, ik zie je zaterdag weer. Morgen verwacht ik om 13:15 een foto van je natte kut. Tot dan! Hij trok zijn jas aan en ging weg. Beteuterd bleef ze achter. Ze was bloedgeil maar...
18-08-2015 01:15
8. Hoe heb je het ervaren? Antwoord! Heel bijzonder Meester....ik ben onder de indruk. Ik schrok van sheila in de kooi maar het was niet ongemakkelijk. Ik had nooit verwacht dat ik je zou pijpen terwijl er iemand in een kooi zou zitten. Ik weet niet of ik je zou schoonlikken. Dat vind ik...
18-08-2015 01:16
9. eva zat in haar auto en werd overmant door verschillende gevoelens. Wat heb ik gedaan? Waarom lik ik een pik die in een vreemde vrouw is geweest. ze pakt snel haar flesje water uit haar tas en neemt een slok. ze gorgelt alsof ze mondwater gebruikt, opent haar portier en spuugt het water...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>