Geboeid door Liefde deel 79

14-10-2015 22:50

deel79

timo wint en pakt het mes af. Eva zakt door haar knieën en blijft met gebogen hoofd zitten. Ze wil huilen maar houdt zich sterk.

Het spijt me Eva, ik deed het voor mijn kinderen. Ik groeide op zonder liefde. Mijn kinderen geven me eindelijk onvoorwaardelijke liefde. Omdat ik het thuis zo slecht had vluchtte ik in de armen van Michel. Ik was te jong, we waren beiden te jong en vochten elkaar de tent uit.

We hadden alleen seks als we coke gebruikte. Maar ook extreem veel geweld kwam voor.

Eva kijkt op en kijkt naar sheila. Hou je bek!!!! Je deed het voor je kinderen?? En Anja dan, ze mag zonder haar kinderen leven omdat jij jou kids wil beschermen.

Je bent het brein achter de moord van beiden broers. Je maakte mij kapot omdat de liefde van me leven weg nam. Vervolgens ben je zo asociaal om me ook nog geld af te troggelen voor de moord op de man van wie ik hield. Je stal me ketting om te verkopen, het enige wat ik nog van hem had.

Ik heb geen medelijden met je Sheila. Jou egoïsme heeft zoveel levens gekost en verziekt. Dat je nog leeft heb je aan hem te danken. Eva knikt naar timo.

Je kleed je zo aan, gaat voor de webcam een bekentenis afleggen. Ook schriftelijk en waag het om het te gooien op bedreiging of mishandeling. Je bent me zoveel verschuldigd. Als je het ooit in je hoofd haalt om dit verhaal te veranderen dan beloof ik je dat ik je alsnog op zoek.

Het liefst sla ik je. Maar dat ben je niet eens waard. Je hebt zoveel kapot gemaakt en dat stopt nu.

Eva staat op en verlaat de kamer. Ze gaat op de bank zitten en staart voor zich uit. timo komt naast haar zitten en doet zijn masker af.

hij pakt haar stevig vast. Dank je schatje, je hebt voorkomen dat ik haar vermoord had. Dank je, ook voor je plan om sheila als sub tot een bekentenis te laten komen.
Toen je met dit plan kwam had ik er weinig vertrouwen in. Maar de waarheid is nog erger als ik dacht.

timo houd haar alleen vast. Straks laten we haar bekennen op beeld en schrift en daarna bellen we de politie. Dank je voor alles. Eva kan niet stoppen met huilen.

Het is goed Meesteres...
Nee schatje, geen Meesteres meer. Ik verbreek het contract, ik moet aan mezelf werken. Dit allemaal een plaats geven. Ik ben geestelijk er niet aan toe om jou Meesteres te zijn.

Sorry lieverd! Als je met BDSM bezig bent moet je stabiel genoeg zijn en dat ben ik niet.

Ik begrijp het Meesteres

Doe me een plezier. Doe je kap op zodat je anoniem blijft. Pak de laptop en film de bekentenis. Ik kan het niet meer aanhoren.
timo loopt de kamer gelijk in.

Als timo de kamer inkomt vraagt Sheila . om Eva te spreken. Hij roept haar.
Eva komt en staat in de deuropening met haar armen over elkaar geslagen.
Wat!!! zegt ze geïrriteerd.

Eva ik zal mijn straf ondergaan. Ik ben te ver gegaan om mijn gezinnetje te beschermen maar ik zal eerlijk zijn en een bekentenis geven.

Eva loopt weg en gooit de deur dicht. Ze kan en wil haar niet meer spreken. timo filmt de bekentenis terwijl Eva de politie belt.